GO!72 OVER CULTUUR EN UITGAAN IN 072.

10 X PER JAAR 102.000 STUKS HUIS AAN HUIS IN ALKMAAR, HEERHUGOWAARD, BERGEN, HEILOO, LANGEDIJK, EGMOND, SINT PANCRAS, SCHOORL

Vertrouwde formule Indian Summer

17-02-2014

Jacqueline Govaert, Chef'Special, DI-RECT.Het zijn maar een paar namen van de artiesten die deze zomer op het Geestmerambacht zullen optreden. In de geest van het festival, zoals dat voor de dertiende keer wordt gehouden.

Namen die klinken als muziek in de oren, maar het programma is nog niet in zijn geheel uitgerold. De komende maanden worden nog 35 dj’s, bands en artiesten aan het programma toegevoegd.

Een echte headliner, zoals vorig jaar The Prodigy en Keane zit er nog niet tussen. Wel een mix van talent, band, singer songwriter, Belgisch, Spaans, Nederlands en Brits.
Met daarin onder andere de voormalig Krezip-zangeres Jacqueline - 'I would stay’ - Govaert, de Belgische singer songwriter band Novastar, die al eerder op ISF was, net als Milow, de Nederlandse rockband Di-Rect, het door Jools Holland ontdekte Britse fenomeen Tom Odell, de Haarlemse funky Chef’ Special, dat met het album Passing Through op nummer één van de album Top Honderd is terecht gekomen. Verder de Spaans Engelse indienend Crystal Fighters en nog veel meer.
Nieuw is een special podium voor stand up comedians.

Voor de eerste namen kijk hier

 

Reacties:


Agenda

Geen optredens

Go!72 op Twitter


Nieuwsbrief


© 2013 WHC Media

Website gebouwd doorNetweters