GO!72 OVER CULTUUR EN UITGAAN IN 072.

10 X PER JAAR 102.000 STUKS HUIS AAN HUIS IN ALKMAAR, HEERHUGOWAARD, BERGEN, HEILOO, LANGEDIJK, EGMOND, SINT PANCRAS, SCHOORL

Indian Summer Festival op 14 en 15 juni

05-02-2014

Goed nieuws! Het Indian Summer Festival in het Geesterambacht gaat door. Op 14 en 15 juni zal het grootste pop- en dance-evenement van de regio worden gehouden. Namen zijn nog niet bekend, maar Go!72 zal jullie zo snel mogelijk informeren. 

Goed weer, lekker sfeer in 2013. Klaarmaken voor editie 2014!

Vorig jaar is het festival al uitgebreid naar twee dagen en dat gaat in 2014 weer gebeuren.

Marco Kuiper heeft vorig jaar het festival verkocht aan de Duitse evenementenorganisatie FKP Scorpio. Hier staat het festival wel al op de agenda, maar nog zonder namen van deelnemende artiesten.

Vorig jaar breidde Marco Kuiper het evenement uit tot twee dagen. Naar zijn eigen zeggen was het een succes en voor herhaling vatbaar. Nadat hij zijn levenswerk - begonnen met 500 toeschouwer, uitgegroeid tot tienduizenden en over twee dagen - had verkocht stortte hij zich op Maverick Events en organiseert nu concerten in Life 072 aan de Koelmalaan. Blof - 11 april  en De Jeugd van Tegenwoordig 8 maart komen naar Alkmaar .

Hij heeft alle banden met ISF doorgesneden: "Ik weet niets. Alleen dat ze het anders gaan aanpakken dan ik gewend was. We zien het wel.''

Op de vorige editie stonden nog acts van wereldklasse als Keane en The Prodigy.

In de stal van FKP Scorpio zitten onder anderen James Blunt, Mumford & Sun, Caro Emerald, Faith No More en vele andere.

We zijn benieuwd of de nieuwe organisatie net zo kan knallen als de vorige.

 

Reacties:


Agenda

Geen optredens

Go!72 op Twitter


Nieuwsbrief


© 2013 WHC Media

Website gebouwd doorNetweters