GO!72 OVER CULTUUR EN UITGAAN IN 072.

10 X PER JAAR 102.000 STUKS HUIS AAN HUIS IN ALKMAAR, HEERHUGOWAARD, BERGEN, HEILOO, LANGEDIJK, EGMOND, SINT PANCRAS, SCHOORL

Een bordje onverschilligheid

07-10-2013

Gedachten bij het overlijden van topchef Ferry Kenter. Een betrokken en gepassioneerd Alkmaars koker, die zijn vak uitoefende met liefde en respect voor de klant.


Bij AZ zijn de spelers aan de macht

30-09-2013

Het ontslag van Gertjan Verbeek kwam als een donderslag bij heldere hemel, zo bekende de trainer zelf. Op geen enkele manier heeft hij het zien aankomen. Ook voor de buitenwereld doet het ontslag van de trainer vreemd aan. Drie keer Europees voetbal gehaald, Ajax en PSV verslagen deze competitie, vorig jaar de beker gewonnen. Dit seizoen slechts twee punten achter op leider Twente.


Een theaterkaartje voor 330 euro

27-09-2013

Ooit zei de cultuurwethouder van Alkmaar Anjo van de Ven, dat de kunstenmakers in de stad olifantenpaadjes moesten bewandelen. Met andere woorden; de gebaande paden verlaten en je eigen weg zoeken. Geen hand ophouden, maar de schouders er onder en al die creativiteit bundelen tot een geslaagd ondernemersconcept.


Open brief aan burgemeester Kloos

29-05-2013

Geachte burgemeester Victor Hugo Kloos, Allereerst wil ik Uw bedanken voor Uw enorme inzet voor de stad Alkmaar. U ben een man met een geweldige drive en passie, en houdt ook financieel de touwtjes strak in handen. Ik hoorde dat U met grote voortvarendheid pogingen onderneemt om de JT Bioscoopketen naar het dynamische stadsdeel Overstad wilt krijgen. Ik denk dat de onderhandelingen met JT bij U in goede handen zijn en dat U het belang van Alkmaar goed behartigt.


Het singer/songwriter-virus

06-08-2013

Dylan

Nu al een tijdje worden we overspoeld met singer songwriters (m/v) Cool liep in de regio voorop met een contest.


Agenda

Geen optredens

Go!72 op Twitter


Nieuwsbrief


© 2013 WHC Media

Website gebouwd doorNetweters