GO!72 OVER CULTUUR EN UITGAAN IN 072.

10 X PER JAAR 102.000 STUKS HUIS AAN HUIS IN ALKMAAR, HEERHUGOWAARD, BERGEN, HEILOO, LANGEDIJK, EGMOND, SINT PANCRAS, SCHOORL

BoNoZeKa: een beetje Noorderslag

17-12-2013

Dit weekeinde staat theater Cool in Heerhugowaard in het teken van het BoNoZeKa festival, Het is de tweede editie van het gratis popfestival dat vorig jaar zo'n succes was en met veel enthousiasme werd ontvangen.

The Cosmic Carnival is publiekstrekker van het BoNoZeKa-festival in Heerhugowaard.


Pers lovend over Kranenburgh

12-12-2013

Dankzij Kranenburgh staat Bergen Noord-Holland weer op de nationale kaart. De start van de culturele buitenplaats, waar nu de expositie het Wonder Van Bergen is te zien, is explosief.

 

De verstilde tuin is zelfs in de sombere winter een lust voor het oog. Foto: Kranenburgh.


Bij Tim Knol 'op skoot'

11-12-2013

Wie kent ‘m nog niet; singer songwriter Tim Knol, de jongen met een gouden stem, een goed gestemde gitaar die klinkt als Neil Young in z’n beste dagen. Vaste gast bij DWDD, regelmatig in de regio te zien, maar nooit zo intiem als op 3 januari.


Roomkaas is Legen- wait for it... Dary!

01-12-2013

Vrijdag was het dan zover. Het einde van 4.5 jaar Roomkaas in Podium Victorie. Quilfort besloot een kijkje backstage te nemen en vierde feest met Roomkaas, Sef,  The Flexican en 072.
Roomkaas


Lebensraum is betoverend theater

29-11-2013

Opeens klinkt daar muziek, nadat de mannen van Lebensraum als stille geesten in het benauwde jaren zeventig eenkamerappartement bezig zijn met het klaarmaken van hun ontbijt. Het is tot dan doodstil in theater Cool, je hoort alleen het geschuifel van de mime-spelers. Dan maken zich twee onzichtbare figuren los van hun achtergrond, het nogal truttige behangetje. 

 


Agenda

Geen optredens

Go!72 op Twitter


Nieuwsbrief


© 2013 WHC Media

Website gebouwd doorNetweters